Ontdek onze innovatieve oplossing

Kies uit 2 mogelijkheden

Pay As You Go!

De Pay as you go oplossing is onze cloudversie gehost in een streng beveiligd datacenter. Met deze bijzonder rendabele en flexibele telefonie oplossing zorgen wij voor alles. U ontvangt een maandelijks factuur met het reële gebruik van uw telefonie.

Own It!

De “own it” formule is onze on-premise oplossing, gelokaliseerd en geïnstalleerd in uw infrastructuur. Ze draait op 1 of meer virtuele machines of op dedicated hardware. Met dit model heeft u de volledige controle over uw telefoonsysteem.

Kenmerken

PBX-Functies
Van basisfuncties zoals Call Parking, Audio Conferences en Call Forwarding tot de meest geavanceerde – Automatic Attendants of Call Queueing / Automatic Call Distribution, Call Recording, elke functie die u nodig heeft is beschikbaar zonder extra kosten. En dat allemaal met een telefoon, smartphone, softphone of onze gloednieuwe WebRTC-oplossing.
Intuïtief
Bij het ontwerp van ons platform staat eenvoud voorop. Het zou nogal gek zijn om een hele reeks functies te voorzien en dan vast te stellen dat ze moeilijk te gebruiken of te configureren zijn!
Op maat
Be IP verbetert de productivitieit van uw werknemers. Waar uw medewerkers zich ook bevinden, ze zullen altijd en overal toegang krijgen tot onze oplossing. Op kantoor via een IP-telefoon of softphone, onderweg met een smartphone of zelfs rechtstreeks via hun webbrowser. Onze oplossing draagt stuk voor stuk bij tot uw productiviteit, efficiëntie én is kostenbesparend.
Integratie
U wil oproepen sturen en beantwoorden volgens uw beschikbaarheid en aanwezigheid? Daarvoor zijn er onze exchange, Office365 en Google Calendar verbindingen. Virtuele FAX, Voicemail to e-mail, LDAP/Active Directory integratie en Advanced Call Statistics zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.
Betrouwbaarheid
“Politiekantoren en spoeddiensten vertrouwen 7 dagen op 7 de klok rond op onze producten.” Onze architectuur kan worden afgestemd op 1 tot 10.000 gebruikers, in een structuur met 1 of meerdere sites.
Standaarden
Wij geloven in standaarden en integreerbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten niet mogen gebonden zijn aan specifieke vendors. Daarom ondersteunen wij geavanceerde SIP en zijn gecertifiëerd door de grote namen van de SIP-sector.

Overtuigd dat u uw volgende Unified Communications provider gevonden heeft?